Yoga retreats Spanje – 14 t/m 30 september 2019

Yoga & Wellness in een kleinschalige, traditionele Finca op een prachtig Spaans landgoed met dromerige vergezichten…

Van 14 t/m 21 september geef ik op deze bijzondere plek in Zuid-Spanje een ‘Bye bye Stress’ retreat, met wisselende yoga lessen (Dru Yoga, Hatha yoga, Yoga Nidra), yoga wandelingen en een inspirerende workshop over stress, die je aan het denken zet over hoe je zelf met stress om gaat en hoe je stress kan verminderen. Een week om volledig op te laden! De finca ligt op 10 minuten rijden van het strand (Costa Blanca) en vlakbij een authentiek Spaans dorpje. Op zaterdag bezoeken we de weekend markt in het dorp.

Ik organiseer deze vakantie in samenwerking met Puurenkuur, de organisatie waar ik ook yogaweekenden voor verzorg. De Finca ligt op een uurtje rijden van Aliante. Via deze link vind je alle informatie. Je kan het retreat boeken via puurenkuur. 

Van 21 t/m 30 september huis ik ook in deze mooie villa. In deze Destress & Revitalise  periode kan je voor een aantal dagen boeken (min. 4 nachten), net hoe het jou/jullie uitkomt. Ontspannen en genieten van de Spaanse zon, dagelijkse yogalessen en de heerlijke omgeving. Zie de volgende link voor alle info over deze mogelijkheid. Van harte welkom!

Heb je vragen en/of interesse om langs te komen in Spanje? Laat het me weten en ik vertel je graag meer!

Bel 06-3853 9707 of mail via karin@yogabyjanssen.com


 

 

 

 


Eerdere Yoga vakanties:

Portugal – 18 t/m 25 oktober 2017

In de herfstvakantie organiseren we een fijne yoga reis naar het zonnige Portugal. Kom volledig tot rust, prikkel al je zintuigen en enjoy every moment!

Het thema van de week is dan ook ‘Verbinden en genieten’.

We verblijven in de pittoreske plaats Sintra, in het sfeervolle Almaa hostel. Dit is een magnifique huis gelegen in het oudste deel van Sintra, daterend uit de 12e eeuw, te midden van mooie tuinen. Het woord ‘Almaa’ betekent ziel in het Portugees.

De week zal gevuld zijn met yogalessen, gezond eten, natuur, gezelligheid en veel relaxmomenten. Ook verkennen we het historische Sintra (Unesco World Heritage), gelegen in een vallei en een groene bosrijke omgeving met veel wandelroutes. We bezoeken kastelen met prachtige tuinen en we gaan naar de gezellige badplaats Cascais om te genieten aan zee. Je kunt ook een dagje naar Lissabon, slechts drie kwartier met de trein. 

Tijdens de vakantie is er iedere ochtend een yogales en daarna een heerlijk ontbijt. Op verschillende momenten in de week gaan we vervolgens op pad. Maar alles mag en niks moet!

De yogalessen zijn gebaseerd op Dru yoga. We doen bijzondere series zoals de Aardegroet en de Maangroet, traditionele yoga houdingen in Dru style, diverse adem- en energieoefeningen en korte meditaties. Tevens is er veel aandacht voor ontspanning in de les en er is altijd ruimte voor humor, emoties en het stellen van vragen. 

De prijs van de yoga vakantie is v.a. € 600,-. Dit is incl. overnachtingen, ontbijt, 5x diner en de yogalessen. Er geldt een toeslag voor een luxere of een 1-persoonskamer. Voor meer info en het boeken van deze reis, zie Travel Yogini.

Ook kan je ons mailen met vragen over de yoga lessen én kom gerust een les ervaren, om zo kennis te maken met de yogadocent/reisbegeleider. Tot ziens!

 

 

 

 

 

>>> De yoga vakantie naar Portugal in oktober 2017 was erg geslaagd. Met z’n allen hebben we genoten van de prachtige omgeving van Sintra en van het hostel, en de yogalessen in de tuin, het park of het strand. Sintra was nog heerlijk zonnig in oktober.