De yoga vakantie naar Portugal in oktober 2017 was erg geslaagd. Met z’n allen hebben we genoten van de prachtige omgeving van Sintra en van het hostel, en de yogalessen in de tuin, het park of het strand. Sintra was nog heerlijk zonnig in oktober.

In 2018 zal er i.v.m. een eigen lange reis naar India geen yoga vakantie plaats vinden, maar naar alle verwachting gaan we in 2019 weer op pad!

 

Yoga vakantie Portugal – 18 t/m 25 oktober 2017

In samenwerking met Travel Yogini organiseren we in de herfstvakantie een fijne yoga reis naar het zonnige Portugal. Kom volledig tot rust, prikkel al je zintuigen en enjoy every moment!

Het thema van de week is dan ook ‘Verbinden en genieten’.

We verblijven in de pittoreske plaats Sintra, in het sfeervolle Almaa hostel. Dit is een magnifique huis gelegen in het oudste deel van Sintra, daterend uit de 12e eeuw, te midden van mooie tuinen. Het woord ‘Almaa’ betekent ziel in het Portugees.

De week zal gevuld zijn met yogalessen, gezond eten, natuur, gezelligheid en veel relaxmomenten. Ook verkennen we het historische Sintra (Unesco World Heritage), gelegen in een vallei en een groene bosrijke omgeving met veel wandelroutes. We bezoeken kastelen met prachtige tuinen en we gaan naar de gezellige badplaats Cascais om te genieten aan zee. Je kunt ook een dagje naar Lissabon, slechts drie kwartier met de trein. 

Tijdens de vakantie is er iedere ochtend een yogales en daarna een heerlijk ontbijt. Op verschillende momenten in de week gaan we vervolgens op pad. Maar alles mag en niks moet!

De yogalessen zijn gebaseerd op Dru yoga. We doen bijzondere series zoals de Aardegroet en de Maangroet, traditionele yoga houdingen in Dru style, diverse adem- en energieoefeningen en korte meditaties. Tevens is er veel aandacht voor ontspanning in de les en er is altijd ruimte voor humor, emoties en het stellen van vragen. 

De prijs van de yoga vakantie is v.a. € 600,-. Dit is incl. overnachtingen, ontbijt, 5x diner en de yogalessen. Er geldt een toeslag voor een luxere of een 1-persoonskamer. Voor meer info en het boeken van deze reis, zie Travel Yogini.

Ook kan je ons mailen met vragen over de yoga lessen én kom gerust een les ervaren, om zo kennis te maken met de yogadocent/reisbegeleider. Tot ziens!