Yoga droomreis naar Jordanië ~ Geannuleerd ~

Stel je voor… met je blote voeten in het warme rode woestijnzand, met voor je de allerprachtigste Wadi Rum woestijn. Een landschap waar je vanzelf stil van wordt… Wanneer het donker wordt verschijnen er duizenden sterren aan de hemel. Wij zitten dan rondom het vuur met de bewoners van de woestijn, de bedoeïenen, te genieten van homemade soulfood en we sluiten de avond af met een meditatie en een mooi gedicht van meesterdichter Rumi…
 
~ Geannuleerd ~
Van 26 oktober t/m 2 november 2023 verzorg ik als reisbegeleider en yogadocent een fantastische reis naar Jordanië. Een magische en avontuurlijke reis met yoga, meditatie en paardencoaching in de woestijn. Naast ons verblijf in de Wadi Rum woestijn bezoeken we werelderfgoed wonder Petra, de roze stad, en reizen we voor heilzame modderpakkingen en heerlijk floaten uiteraard ook naar de Dode Zee.
‘Jordanië is een sprookjesachtig land vol historische werelderfgoed locaties, cultuur, avontuur en geschiedenis. Met kustlijnen en bergachtige rode woestijnen. Het is een gastvrij en veilig land in deze regio dat wellnessreizigers met open armen ontvangt. Deze yoga- en meditatierondreis neemt u mee langs de absolute hoogtepunten van dit mysterieuze land. De uitgestrekte rode Wadi Rum woestijn met haar bedoeïenen en rots pieken is de perfecte plek voor yoga- meditatie en paardencoaching. Maar ook voor slapen onder de fonkelende sterrenhemel. We bezoeken de 2300 jaar oude roze stad Petra uitgehouwen in de rotsen en een van de zeven wereldwonderen. En we dobberen in de Dode Zee, het zoutste water ter wereld. Verwacht een reis als geen ander vol avontuur en magie, spirituele momenten van absolute rust en ongekende, natuurlijke schoonheid. Verwacht comfort en aandacht maar ook slapen in bedoeïenententen (niet op matjes maar echte matrassen). Maar bovenal, verwacht dat u verliefd wordt op dit unieke land met zijn prachtige mensen en bijzondere cultuur en schitterende natuur’ (puurenkuur.nl).
Wil jij met me mee op deze bijzondere bucketlist reis? Je bent van harte welkom! We maken er met elkaar een onvergetelijke trip van. Voor verdere uitgebreide info en details verwijs ik je naar de website van Puurenkuur Wellness Reizen Wereldwijd. Zie hier.
 

Data 2023: 26 oktober t/m 2 november (boeken kan hier)

~ Geannuleerd ~

 

Eerdere vakanties:

Yoga retreats Spanje – september 2019

Yoga & Wellness in een kleinschalige, traditionele Finca op een prachtig Spaans landgoed met dromerige vergezichten…

In september 2019 gaf ik op deze bijzondere plek in Zuid-Spanje ‘Bye bye Stress’ retreats, met wisselende yoga lessen (Dru Yoga, Hatha yoga, Yoga Nidra), yoga wandelingen en een workshop over stress.

Ik organiseerde deze vakantie in samenwerking met Puurenkuur, de organisatie waar ik ook yogaweekenden voor verzorg.   

 

 

 

 


 

 

Portugal – oktober 2017

In de herfstvakantie organiseerde we een fijne yoga reis naar het zonnige Portugal. 

Het thema van de week was ‘Verbinden en genieten’.

We verbleven in de pittoreske plaats Sintra, in het sfeervolle Almaa hostel. Dit is een magnifique huis gelegen in het oudste deel van Sintra, daterend uit de 12e eeuw, te midden van mooie tuinen. Het woord ‘Almaa’ betekent ziel in het Portugees.

De week was gevuld met yogalessen, gezond eten, natuur, gezelligheid en veel relaxmomenten. Ook verkenden we het historische Sintra (Unesco World Heritage), gelegen in een vallei en een groene bosrijke omgeving met veel wandelroutes. We bezochten kastelen met prachtige tuinen en we gingen naar de badplaats Cascais om te genieten aan zee.