Data & tarieven

De yoga lessen worden aangeboden in series van 12 lessen, een herfst serie (sept-dec), een winter serie (dec-maart) en een lente serie (maart-juni). In juli en augustus geef ik buiten les, zie hiervoor de Yoga in ’t gras info op deze website.

De les data zijn als volgt:

» Dinsdagavond, twee groepen. Een les van 18.30 tot 19.45 uur en een van 20.00 tot 21.15 uur (Dru/Hatha Yoga). 

Herfstserie: 7 september t/m 7 december 2021 (m.u.v. herfstvakantie). Stuur me een mailtje voor meer info!

Digitale lessen/ audio’s: mocht je interesse hebben in online lessen (via YouTube) en audio opnames (ontspanningsoefeningen), dan hoor ik het graag! Ik heb vijf pakketjes beschikbaar van elk ongeveer 75 minuten, à € 12,50. Indien je ze alle vijf wilt ontvangen, dan ontvang je een korting betaal je slechts € 55,00.


Je kan op twee manieren deelnemen aan de dinsdagavond les:

Allereerst d.m.v. de strippenkaart. Je betaalt dan voor de gehele periode ineens. Zo ben je verzekerd van een vaste plek en een voordelige lesprijs.

De kosten van een strippenkaart zijn: € 138,00 (€ 11,50 per les x 12 lessen van 75 min.). Betaling in termijnen is mogelijk.

 » per lesjaar kan je in overleg 2x een les die je onverwacht moest missen, inhalen (i.v.m. ziek zijn of een bijzondere omstandigheid). Dit kan in een van de buitenlessen in juli en augustus. Ook mag je altijd iemand in jouw plaats laten deelnemen.

 » tussentijds instromen is mogelijk voor nieuwe cursisten. 

Je kan tevens deelnemen d.m.v. losse lessen, zo lang er plaats is in een groep. De prijs voor een losse les is € 13,00.  

Voor een proefles geldt de prijs van € 7,00.

Voor de Yoga in het gras les vraag ik € 11,50. Van dit bedrag wordt € 2,50 per deelnemer gedoneerd aan een goed doel. Indien je op de hoogte wilt worden gehouden van de data voor de buitenlessen, dan stuur me een mailtje! Zie ook Yoga in ’t gras.

Mocht je interesse hebben in deelname dan hoor ik het graag!