Data & tarieven

De yoga lessen worden aangeboden in series van 10 tot 12 lessen, een herfst serie (sept-dec), een winter serie (dec-maart) en een lente serie (maart-juni). In juli en augustus geef ik diverse Yoga in ’t gras lessen in de buitenlucht.

De les data zijn als volgt:

» Dinsdag, van 20.00 tot 21.15 uur (Dru Yoga & Mindfulness). 

Lenteserie: 9 april t/m 18 juni 2019 (op 30 april is er geen les) > 10 lessen.

Vanaf september 2019 waarschijnlijk weer twee groepen op dinsdagavond.

» Workshops

Op dit moment staan er geen workshops gepland.


Je kan op twee manieren deelnemen aan de lessen:

Allereerst d.m.v. de strippenkaart. Je betaalt dan voor de gehele periode ineens. Zo ben je verzekerd van een vaste plek en een voordelige lesprijs.

De kosten van een strippenkaart zijn: Dru Yoga & Mindfulness (les van 75 minuten): € 110,00 (€ 11,00 per les x 10 lessen). Betaling in termijnen is mogelijk.

 » per periode kan je een les die je onverwacht moet missen inhalen in een inhaal les die aan het einde van de serie wordt gepland. Ook mag je altijd iemand in jouw plaats laten deelnemen, en

 » tussentijds instromen is mogelijk voor nieuwe cursisten. Indien je 3 of minder lessen meedoet in een serie, dan geldt het tarief voor losse lessen, anders het strippenkaart tarief.

Je kan tevens deelnemen d.m.v. losse lessen, zo lang er plaats is in een groep. De prijs voor een losse les is € 12,50.  

Voor een proefles geldt de prijs van € 6,00 en voor deelname aan een workshop € 12,50 / € 15,00. 

Voor de Yoga in het gras les vraag ik € 10,00. Van dit bedrag wordt € 2,50 per deelnemer gedoneerd aan VSO (www.vso.nl). Voor de data van de buitenlessen, zie Yoga in ’t gras.

Mocht je interesse hebben in deelname dan hoor ik het graag!