Data & tarieven

De yoga lessen worden aangeboden in series van 12 lessen, een herfst serie (sept-dec), een winter serie (dec-maart) en een lente serie (maart-juni). In juli en augustus geef ik buiten les, zie hiervoor de Yoga in ’t gras info op deze website.

De les data 2023-2024 zijn als volgt:

» Dinsdagavond, les van 20.10 tot 21.40 uur (Dru/Hatha Yoga). 

Herfstserie: 12 september – 19 december (12 lessen)

Winterserie: 9 januari – 2 april (12 lessen)

Lenteserie: 9 april – 2 juli (12 lessen)

(m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).

Heb je interesse om aan te sluiten bij een serie of wil je wat losse lessen meedoen? Ik hoor het graag, stuur me een mailtje voor meer info!


Je kan op drie manieren deelnemen aan de dinsdagavond les

1. Allereerst d.m.v. deelname aan de gehele serie van 12 lessen. Je betaalt dan voor de gehele serie ineens. Zo ben je verzekerd van een vaste plek en een voordelige lesprijs. De kosten hiervoor bedragen: € 150,00 (€ 12,50 x 12 lessen). Betaling in termijnen is mogelijk.

 » per lesjaar kan je in overleg 2x een les die je onverwacht moest missen, inhalen (i.v.m. ziek zijn of een bijzondere omstandigheid). Dit kan in een van de buitenlessen in juli en augustus. Ook mag je altijd iemand in jouw plaats laten deelnemen.

2. Je kan deelnemen in de vorm van een strippenkaart. Dit is een kaart voor 5 yogalessen en de kaart is 6 weken geldig (een halve serie). De kosten hiervoor bedragen: € 70,00 (€ 14,00 x 5 lessen).

3. Je kan tevens deelnemen d.m.v. losse lessen. Dit kan voor zover er plaats is in de groep. Aanmelden voor de les kan vanaf de zondag voorafgaand aan de yogales op dinsdagavond. De prijs voor een losse les is € 15,00.  

Voor een proefles geldt de prijs van € 8,00.

Voor de Yoga in het gras les vraag ik € 12,50. Indien je op de hoogte wilt worden gehouden van de data voor de buitenlessen, dan stuur me een mailtje! Zie ook Yoga in ’t gras.

» tussentijds instromen is mogelijk voor nieuwe cursisten. 

Mocht je interesse hebben in deelname dan hoor ik het graag!