Data & tarieven

De yoga lessen worden aangeboden in series van 11 of 12 lessen, een herfst serie (sept-dec), een winter serie (dec-maart) en een lente serie (maart-juni). In juli en augustus geef ik buiten les, zie hiervoor de Yoga in ’t gras info op deze website.

De les data zijn als volgt:

» Dinsdagavond, van 20.00 tot 21.15 uur (Dru/Hatha Yoga). 

Lenteserie: 30 maart t/m 29 juni 2021 (m.u.v. meivakantie en Koningsdag). Nb. ten gevolge van de lockdown vervallen de binnen yogalessen t/m 4 juni. Als het weer het toelaat vinden de lessen in deze periode buiten plaats. Stuur me een mailtje voor meer info!

Digitale lessen/ audio’s: mocht je interesse hebben in online lessen (via YouTube) en audio opnames (ontspanningsoefeningen), dan hoor ik het graag! Ik heb vijf pakketjes beschikbaar van elk ongeveer 75 minuten, à € 12,50. Indien je ze alle vijf wilt ontvangen, dan ontvang je een korting betaal je slechts € 55,00.

» Donderdagochtend, van 9.30 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 11.45 uur (Dru/Hatha Yoga voor senioren (65+). De lessen die ik op donderdagochtend geef worden georganiseerd door S-port van de gemeente Den Bosch. Aanmelden kan via: Ilvie van Schijndel, Medewerker Sport en Bewegen, gemeente Den Bosch. Tel. 073 615 3318. ! Ten gevolge van de lockdown vervallen de yogalessen in ieder geval t/m 4 juni.

» XL yogales, op zaterdagochtend

Komende zomer starten we met XL yogalessen. Deze vinden plaats op zaterdagochtend in het centrum van Den Bosch, bij Huis73 op de mooie zolder met uitzicht op de St. Jan. De eerste staat nu gepland op zaterdag 19 juni a.s. van 10.30 tot 12.30 uur. Het is een extra lange les met een lange ontspanning, incl. een kopje thee op het einde. Hoe heerlijk om zo een zaterdagochtend voor jezelf te reserveren! De XL les is een mix van Dru yoga en Hatha yoga en diverse oefeningen vanuit andere yogavormen en vanuit mindfulness. Data najaar 2021: 9 oktober en 11 december. Stuur me een mailtje of bel even als je interesse hebt om deel te nemen, dan krijg je per mail bericht.


Je kan op twee manieren deelnemen aan de dinsdagavond les:

Allereerst d.m.v. de strippenkaart. Je betaalt dan voor de gehele periode ineens. Zo ben je verzekerd van een vaste plek en een voordelige lesprijs.

De kosten van een strippenkaart zijn: € 132,00 (€ 11,00 per les x 12 lessen van 75 min.). Betaling in termijnen is mogelijk.

 » per periode kan je in overleg een les die je onverwacht moet missen, inhalen (i.v.m. ziek zijn of een bijzondere omstandigheid) in een inhaal les die aan het einde van de serie wordt gepland. Ook mag je altijd iemand in jouw plaats laten deelnemen, en

 » tussentijds instromen is mogelijk voor nieuwe cursisten. 

Je kan tevens deelnemen d.m.v. losse lessen, zo lang er plaats is in een groep. De prijs voor een losse les is € 12,50.  

Voor een proefles geldt de prijs van € 6,00.

Deelname aan de XL yogales: € 25,00 incl. kopje thee aan het einde van de les en een Yogakrant (1 editie per seizoen).

Voor de Yoga in het gras les vraag ik € 10,00. Van dit bedrag wordt € 2,50 per deelnemer gedoneerd aan een goed doel. Voor de data van de buitenlessen, zie Yoga in ’t gras.

Mocht je interesse hebben in deelname dan hoor ik het graag!