“Door de Dru yogalessen van Karin ga ik ontspannen en soepel mijn werkweek in. De energetische lichaamsoefeningen, ademhalings- en aandachtsoefeningen zijn voor mij rustgevend, geestverruimend en fysiek weldadig. Door de yogalessen heb ik meer aandacht gekregen voor de grenzen van mijn eigen lichaam en voel ik mezelf gezonder en plezieriger. Karin leidt ons met veel deskundigheid en liefdevol door de oefeningen heen. Zij let goed op iedereen afzonderlijk en past de oefeningen zo nodig aan. Haar lessen zijn afwisselend en inspirerend. Er is veel ruimte voor stilte én er mag gelachen worden!” ~ Regina ~ (wekelijkse lessen)

“Yoga om bij jezelf thuis te komen. Ontzettend verrijkend, rustgevend en uitdagend. Karin is een fijne, goede docent die mij stimuleert en dingen aan reikt. Fijn om zo samen in een groep te zijn!” ~ Marieke ~ (wekelijkse lessen)

“Mijn wekelijkse les Dru yoga is al bijna 3 jaar echt een rustpunt in mijn week. Vaak kom ik er gehaast en gestrest aan, maar ik kom er altijd rustig en ontspannen vandaan. Ik vind Dru een heel fijne vorm van yoga, niet in de laatste plaats door Karin. Als je haar ziet, word je al rustig. Ze straalt warmte en wijsheid uit en heeft een prettige stem (niet onbelangrijk). Ik kan me werkelijk geen betere yogadocent voorstellen!” ~ Astrid ~ (wekelijkse lessen)

“Als ik op het perron sta te wachten op de trein, doe ik de berghouding. Even een moment van rust tussen al het gehaast. En voor een sollicitatiegesprek sta ik in de krijger, om doelbewust en krachtig over te komen. Na meer dan honderd lessen bij Karin, merk ik dat yoga steeds meer doorsijpelt in het dagelijks leven. Tijdens de les glijdt de stress van me af. Rozig en voldaan fiets ik naar huis; ik kan er weer tegenaan. Dru yoga, dat zouden meer mensen moeten doen!” ~ Ellen ~ (wekelijkse lessen)

Superfijne yogalessen, goed uitgebalanceerd en gevarieerd. Steeds aangepast aan het moment van de dag/ weekend. Heerlijk ontspannend en toch ook spierversterkend. Alleen maar lof Karin. Inhoudelijk goed en goed gebracht. ~ Lia ~ (yogaweekend Domburg)

Wat een fijn weekend op deze mooie, uiterst verzorgde locatie! Fijne sfeer in de yogaruimte. Heerlijke inspirerende lessen Dru yoga mogen ontvangen van Karin! Bedankt voor je aandacht, mooie bewegingen en houdingen. Een mooie ervaring rijker! ~Astrid ~ (yogaweekend Domburg)

De yogalessen waren heel deugddoend.. De Dru yoga is een ontdekking geweest voor mij. Een leuke combinatie van flow, energie en ontspanning. Lichaam en geest zijn volledig tot rust gekomen. De lessen worden heel goed gegeven, je wordt er in alle oefeningen goed doorgepraat en waar nodig gecorrigeerd. Karin is een super teacher. Ook het hotel is een aanrader. Heel huislijke sfeerwaar je je welkom voelt. Fijne Spa ook! Ik kom terug! ~ Fabiënne ~ (yogaweekend Domburg)

Dank voor het heerlijke weekend, waarin tijd voor jezelf en de moeder/dochter momentjes centraal stonden. Jij als yogadocent bent een warm en betrokken persoon. Dat maakt dat er vertrouwen is en overgave mogelijk is. De extra aandacht die je aan Charlotte gaf (i.v.m. zwangerschap), heeft gemaakt dat zij kon bewegen in een veilige omgeving. Ik ga je zeker terug zien om yogalessen te volgen. ~ Charlotte en Mariëtte ~ (yogaweekend Domburg)

Wij zijn repeaters, het zegt al veel denk ik. Geweldig concept waar u keer na keer ultieme rust vindt. Deze keer zijn wij ook bewust teruggekomen voor de warme stem en lieve persoonlijkheid van Karin. Tot de volgende keer! ~ Victoria ~ (yogaweekend Domburg)