Yoga events

YOGAbyJanssen levert graag haar bijdrage aan mooie events zoals yoga- en wellness retraites, festivals, workshops en trainingen in binnen- en buitenland. De komende events staan op de agenda:

Yogaweekenden aan zee in Domburg

In 2018 begeleid ik met regelmaat voor Puur&kuur wellness reizen een yogaweekend in Domburg. Een heerlijk weekend ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee. Tijdens dit arrangement verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogaworkshops van 90 minuten elk, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Een fantastisch uitwaai arrangement!

Data: 5-7 januari (vol)/ 2-4 februari (vol)/ 2-4 maart / 6-8 april / 27-29 mei / 12-14 oktober 2018. Heb je interesse om mee te gaan? Laat het me weten en ik vertel je er alles over!

Voorgaande events 2017

Yogi Festival – 30 juni t/m 2 juli 2017

Het Yogi festival is een jaarlijks terugkerend exclusief yoga festival, met dit jaar als thema ‘The power of Rituals’.

Het kleinste yogafestival van Nederland met grootse docenten op een grootse locatie! Met een klein bootje vaar je weg naar een onbewoond eiland… Maximaal 50 weekendkaarten, slapen in een tipi of yurt op het eilandje op het Veluwemeer. Een heel weekend genieten van yoga, wijsheid, inspiratie, rituelen, muziek… Kom het beleven!

Klik op het event voor meer info!