Yoga Retreats

Met veel plezier geef ik voor Puurenkuur.nl al heel wat jaren yogaweekenden en retreats in binnen- en buitenland. In 2023 verzorgde ik ook een weekend bij MyOwnRetreat.nl op een voor mij nieuwe locatie in Zierikzee. Hieronder lees je waar ik in 2024 te vinden ben. En mocht je nou met een eigen groep interesse hebben in een retreat op maat, laat het me dan zeker weten. Er is van alles mogelijk.

Je bent van harte welkom! Groet,

Karin

Yogaweekend in Domburg

In 2024 begeleid ik diverse yoga weekenden in Domburg voor Puurenkuur. Een weekend volop ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee.

Tijdens dit weekend verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogalessen van 60/90 minuten, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Heerlijk uitwaaien aan zee!

De yogalessen hebben Dru yoga als basis met toevoegingen vanuit Yin, Hatha en Nidra yoga en Mindfulness. Veel Flow en veel ontspanning. De lessen zijn altijd gevarieerd. We doen Dru yoga series, traditionele yoga asana’s en adem- en ontspanningsoefeningen. Bij goed weer gaan we lekker het strand op.

Data 2024: 5 t/m 7 januari, 2 t/m 4 februari, 8 t/m 10 maart en 22 t/m 24 december (boeken kan hier)

 
Yoga in het bos! Een heerlijk weekend in de Limburgse bossen in een gezellig bourgondisch hotel met een uitgebreide wellness. Geniet van de ontspannende yogalessen, de sauna en het buiten zijn.
Ik geef een mix van Dru en Hatha yoga, en tevens komen er oefeningen vanuit Yin yoga en yoga Nidra voorbij. Ik stem me af op de groep, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Laat je verrassen, van harte welkom in Boshotel Vlodrop!
Incl. 1 x diner, 2 overnachtingen, ontbijt en yogalessen.
Datum 2024: 7 t/m 9 juni (boeken kan hier)

 

— 

Lees hier meer recensies en info over mij als docent bij Puurenkuur 


Heb je vragen en/of interesse om mee te gaan? Laat het me weten en ik vertel je er graag meer over!