Yoga Retreats

Met veel plezier geef ik voor Puurenkuur.nl al heel wat jaren yogaweekenden en retreats in binnen- en buitenland. Dit jaar verzorg ik ook een weekend bij MyOwnRetreat.nl op een voor mij nieuwe locatie in Zierikzee, én er staat een fantastische yogareis naar Jordanië op het programma. Zie hieronder alle data en info. Je bent van harte welkom!

Groet,

Karin

Yogaweekend in Domburg

In 2023 begeleid ik weer met veel plezier diverse yogaweekenden in Domburg voor Puurenkuur. Een heerlijk weekend ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee.

Tijdens dit weekend verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogalessen van 60/90 minuten, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Een fantastisch uitwaai arrangement!

De yogalessen hebben Dru yoga als basis met toevoegingen vanuit yin, Hatha en Nidra yoga. Veel Flow en veel ontspanning. De lessen zijn altijd gevarieerd. We doen Dru yoga series, traditionele yoga asana’s, adem- en ontspanningsoefeningen. Bij goed weer gaan we lekker het strand op.

Data 2023: 3 t/m 5 januari, 10 t/m 12 maart, 13 t/m 15 oktober en 8 t/m 10 december (boeken kan hier)

Yogaweekend in Zierikzee

In de nazomer geef ik een weekend waarin in Dru Yoga afwissel met Yin yoga. Bij De Schouw, een inspirerende en rustgevende yoga locatie in Noordgouwe, vlakbij Zierikzee. We verblijven in een sfeervol bijzonder gebouw, omgeven door een fijne tuin met zonnig terras en een buitenzwembad. Naast de woon- en eetkamer is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s. Je kan kiezen uit diverse kamertypes. Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker, gemaakt door een eigen chefkok.

Ik nodig je dit weekend uit om met je aandacht naar binnen te gaan en heel bewust de verbinding met jezelf te maken. We besteden aandacht aan gronding, het verlichten van spanning en het ervaren van stilte. En ook aan het creëren van energie en het ervaren van ruimte en balans. Ik geef zowel Dru Yoga als Yin Yoga, een mooie combinatie. In beide yogavormen gaat veel aandacht uit naar het zacht houden van de spieren, het vrijmaken van energieblokkades en ontspanning. Bij Dru yoga wordt de zachtheid afgewisseld met het gebruik van spierkracht in de yoga houdingen. Zowel tijdens als na de yogahoudingen besteden we aandacht aan het goed voelen wat een houding voor je doet.

Een weekend lang Verbinden en Genieten! Ik geef dit weekend voor MyOwnRetreat. Voor alle info en boeking, zie hier

Data 2023: 15 t/m 17 september (boeken kan hier)


 

Yoga in het bos! Een heerlijk weekend in de Limburgse bossen in een gezellig bourgondisch hotel met een uitgebreide wellness. Geniet van de ontspannende yogalessen, de sauna en het buiten zijn.
Ik geef een mix van Dru en Hatha yoga, en tevens komen er oefeningen vanuit Yin yoga en yoga Nidra voorbij. Ik stem me af op de groep, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Laat je verrassen, van harte welkom in Boshotel Vlodrop!
Incl. 1 x diner, 2 overnachtingen, ontbijt en yogalessen.

Data 2023: 19 t/m 21 mei (boeken kan hier)

 

— 

Yoga droomreis naar Jordanië

Stel je voor… met je blote voeten in het warme rode woestijnzand, met voor je de allerprachtigste Wadi Rum woestijn. Een landschap waar je vanzelf stil van wordt… Wanneer het donker wordt verschijnen er duizenden sterren aan de hemel. Wij zitten dan rondom het vuur met de bewoners van de woestijn, de bedoeïenen, te genieten van homemade soulfood en we sluiten de avond af met een meditatie en een mooi gedicht van meesterdichter Rumi…
 
Van 26 oktober t/m 2 november a.s. verzorg ik als reisbegeleider en yogadocent een fantastische reis naar Jordanië. Een magische en avontuurlijke reis met yoga, meditatie en paardencoaching in de woestijn. Naast ons verblijf in de Wadi Rum woestijn bezoeken we werelderfgoed wonder Petra, de roze stad, en reizen we voor heilzame modderpakkingen en heerlijk floaten uiteraard ook naar de Dode Zee.
‘Jordanië is een sprookjesachtig land vol historische werelderfgoed locaties, cultuur, avontuur en geschiedenis. Met kustlijnen en bergachtige rode woestijnen. Het is een gastvrij en veilig land in deze regio dat wellnessreizigers met open armen ontvangt. Deze yoga- en meditatierondreis neemt u mee langs de absolute hoogtepunten van dit mysterieuze land. De uitgestrekte rode Wadi Rum woestijn met haar bedoeïenen en rots pieken is de perfecte plek voor yoga- meditatie en paardencoaching. Maar ook voor slapen onder de fonkelende sterrenhemel. We bezoeken de 2300 jaar oude roze stad Petra uitgehouwen in de rotsen en een van de zeven wereldwonderen. En we dobberen in de Dode Zee, het zoutste water ter wereld. Verwacht een reis als geen ander vol avontuur en magie, spirituele momenten van absolute rust en ongekende, natuurlijke schoonheid. Verwacht comfort en aandacht maar ook slapen in bedoeïenententen (niet op matjes maar echte matrassen). Maar bovenal, verwacht dat u verliefd wordt op dit unieke land met zijn prachtige mensen en bijzondere cultuur en schitterende natuur’ (puurenkuur.nl).
Wil jij met me mee op deze bijzondere bucketlist reis? Je bent van harte welkom! We maken er met elkaar een onvergetelijke trip van. Voor verdere uitgebreide info en details verwijs ik je naar de website van Puurenkuur Wellness Reizen Wereldwijd. Zie hier.
 

Data 2023: 26 oktober t/m 2 november (boeken kan hier)

 

 

Heb je vragen en/of interesse om mee te gaan naar Vlodrop, Zierikzee, Domburg of Jordanië? Laat het me weten en ik vertel je er graag meer over!