Yogaweekenden 2022

Yoga weekenden

YOGAbyJanssen levert graag haar bijdrage aan yoga- en wellness retreats, festivals, workshops en trainingen in binnen- en buitenland. De komende yogaweekenden staan op de agenda:

Yogaweekend in Domburg

In 2022 begeleid ik weer met veel plezier diverse yogaweekenden in Domburg. Een heerlijk weekend ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee.

Tijdens dit weekend verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogalessen van 90 minuten elk, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Een fantastisch uitwaai arrangement!

Data 2022: 1 t/m 3 januari 2022, 7 t/m 9 oktober en 16 t/m 18 december (boeken kan hier)

Yogaweekend in Renesse

In 2022 geef ik tevens een weekend in hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse. Een gezellig viersterren hotel pal aan de mooie brede duinstrook van Renesse. Uitwaaien, ontspannen en opladen in de natuur!

Extra: er is een heerlijk zwembad bij het hotel en voor Puurenkuur gasten geldt uitchecken om 13.00 uur in plaats van 10.30 uur.

Data 2022: 3 t/m 5 juni (boeken kan hier)

Yogaweekend in Twente

Heerlijk ontspannende yogaweekenden in een exclusief en rustiek landgoed op het platteland van Twente in een bosrijke omgeving waar je naar hartenlust kan wandelen en fietsen.

Je kan genieten van een twee-gangen diner in het hotel, de fijne kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet en toegang tot het nieuwe wellness center. Ik verzorg tijdens dit weekend vier lange afwisselende yogalessen, gericht op het verlagen van stress en spanning en het weer laten stromen van je energie. Wees welkom!

Data 2022: 8 t/m 10 juli en 11 t/m 13 november (boeken kan hier)

Yoga in het bos! Een heerlijk weekend in de Limburgse bossen in een gezellig bourgondisch hotel met een uitgebreide wellness. Geniet van de ontspannende yogalessen, de sauna en het buiten zijn.
Ik geef een mix van Dru yoga en Hatha yoga, en tevens komen er oefeningen vanuit mindfulness en yoga Nidra voorbij. Ik stem me af op de groep, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Laat je verrassen, van harte welkom in Boshotel Vlodrop!
Incl. 1 x diner, 2 overnachtingen, ontbijt en yogalessen.

Data 2022: 20 t/m 22 mei (boeken kan hier)

Heb je vragen en/of interesse om mee te gaan naar Renesse, Twente, Vlodrop of Domburg? Laat het me weten en ik vertel je er graag meer over!