Yogaweekenden 2020

Yoga retreats & events

De komende retreats en events staan op de agenda:

Yogaweekenden in Domburg

In 2020 begeleid ik ook weer met veel plezier diverse yogaweekenden in Domburg. Een heerlijk weekend ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee.

Tijdens dit weekend verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogalessen van 90 minuten elk, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Een fantastisch uitwaai arrangement!

Data 2020: 31 januari t/m 2 februari, 28 februari t/m 1 maart, 23 t/m 25 oktober (VOL) en 18 t/m 20 december (boeken kan hier)

Yogaweekenden in Renesse

In 2020 geef ik tevens twee weekenden in hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse. Een gezellig viersterren hotel pal aan de mooie brede duinstrook van Renesse. Uitwaaien, ontspannen en opladen in de natuur!

Extra: er is een badjas aanwezig op de kamer en voor Puurenkuur gasten geldt uitchecken om 13.00 uur in plaats van 10.30 uur. Data 2020: 3 t/m 5 juli (VOL) en 28 t/m 30 augustus (boeken kan hier)

Yogaweekenden in Twente

Heerlijk ontspannende yogaweekenden in een exclusief en rustiek landgoed op het platteland van Twente in een bosrijke omgeving waar je naar hartenlust kan wandelen en fietsen.

Je kan genieten van een twee-gangen diner in het hotel, de fijne kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet en toegang tot het nieuwe wellness center. Ik verzorg tijdens dit verwenweekend vier lange en afwisselende yogalessen, gericht op het verlagen van stress en spanning en het weer laten stromen van je energie. Wees welkom!

Data 2020: 12 t/m 14 juni en 27 t/m 29 november (boeken kan hier)

                                                                  Yogaweekend in Vlodrop
Yoga in het bos! Een heerlijk weekend in de Limburgse bossen in een bourgondisch hotel met fantastische service en uitgebreide wellness. Geniet van de ontspannende yogalessen, de sauna en het buiten zijn.
Ik geef een mix van Dru yoga en Hatha yoga, en tevens komen er oefeningen vanuit mindfulness en yoga Nidra voorbij. Ik stem me af op de groep, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Laat je verrassen, van harte welkom in Boshotel Vlodrop!
Incl. 1 x diner, 2 overnachtingen, ontbijt en yogalessen.

 

Datum 2020: 18 t/m 20 september (boeken kan hier)

 

Heb je vragen en/of interesse om mee te gaan naar Renesse, Twente of Domburg? Laat het me weten en ik vertel je er meer over!