Yogaweekenden 2019

Yogaweekenden in Twente

Voor Puurenkuur wellness reizen geef ik ontspannen yogaweekenden in een exclusief en rustiek landgoed op het platteland van Twente met luxe wellness center en oprechte persoonlijke aandacht. Je kan genieten van een twee-gangen diner in het hotel, de fijne kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet en toegang tot het nieuwe wellness center. Ik verzorg tijdens dit verwenweekend vier lange en afwisselende yogalessen, gericht op het verlagen van stress en spanning en het weer laten stromen van je energie. Wees welkom!

Data 2019: 4-6 juli en 15-17 november (boeken kan hier)

Yogaweekend Boshotel Vlodrop 

In het voorjaar geef ik een yogaweekend in het Limburgse land, midden in het bos. We verblijven in het fijne Boshotel Vlodrop, een bourgondisch hotel met fantastische service en uitgebreide wellness. Twee overnachtingen, uitgebreid ontbijt, een drie-gangen diner, toegang tot de sauna én vier afwisselende yogalessen. Scherp geprijsd!

Datum 2019: 31 mei t/m 2 juni (boeken kan hier). 

Yogaweekenden aan zee in Domburg

In 2019 begeleid ik ook weer met veel plezier diverse yogaweekenden in Domburg. Een heerlijk weekend ontspannen aan de kust van Zeeland. Badhotel Domburg ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier kan je een paar dagen genieten van de natuur, de duinen en de zee. Tijdens dit arrangement verblijf je twee nachten in het hotel. In restaurant Zee & Land word je hartelijk ontvangen voor het uitgebreide ontbijtbuffet en eenmaal voor het diner. Tijdens het weekend kan je deelnemen aan vier yogalessen van 90 minuten elk, en je kan gebruik maken van het saunalandschap en het binnenbad. Een fantastisch uitwaai arrangement!

Resterende data 2019: 11-13 oktober / 1-3 november /

13-15 december (boeken kan hier) 

Heb je vragen en/of interesse om mee te gaan naar Limburg, Twente of Domburg? Laat het me weten en ik vertel je er meer over!